هفت گام برای موفقیت در بازاریابی وابسته(قسمت اول)
نوشته شده توسط : سئوکار

بازاریابی وابسته یا واسطه ای چیست؟ ایا شما هم دوست دارید تا وارد این صنعت پر درامد شوید؟
برای پاسخ به پرسش های خود و شروع این کار در مسیری درست و مطمئن با ما در این مقاله همراه باشید.
طیق آماری که امسال توسط Statista منتشر شد، کسب و کارها در سال ۲۰۲۰ در این حوزه حدود ۸.۲ میلیارد دلار هزینه خواهند کرد پس وقت آن رسیده که همین امروز شروع کنید تا شما هم بتوانید بخشی از این سیستم کلیدی و پردرامد باشید.

بازاریابی وابسته یا واسطه ای چیست؟

بازاریابی وابسته زمانی اتفاق میافتد که شما محصولات شرکت های دیگر را تبلیغ میکنید و وقتی کسی از طریق لینکی که شما به اشتراک گذاشته اید خریداری میکند، شما کمیسیون خود را از شرکت اول دریافت خواهید کرد
به عنوان یک شرکت وابسته شما به نوعی یک فروشنده برای شرکت و سازمان اول بوده و به فروش آن‌ها کمک میکنید و این شرکت به شما پاداش میدهد.
بهترین و کاربردی ترین نکته در مورد این نوع بازاریابی آن است که شما میتوانید این کار را در هر مقیاس کاری یعنی چه برای شرکت های بزرگ چه کوچک انجام دهید؛ به عنوان یه بازاریاب وابسته  شما میتوانید محصولات بسیاری از شرکت ها را تبلیغ و از هرکدام جداگانه کمیسیون دریافت کنید.

بازاریابی وابسته چطور کار میکند؟

هر شرکت به بازاریاب وابسته خود یک لینک خاص میدهد تا بتواند در نهایت امار کلی فروش خود را بررسی کند و بفهمد هر فروش از طریق کدام بازاریاب واسطه ای انجام شده است.
وقتی کسی این لینک را کلیک میکند کوکی لینک در دستگاه ذخیره می‌شود این کوکی دو وظیفه اصلی را دنبال میکند:

1) به شرکت اول کمک میکند بفهمد که این خرید از طریق کدام بازاریاب وابسته انجام شده است
2) این لینک معمولا دارای یک تاریخ انقضای مصرف دارد( مثل رمز دوم پویای ما!) بنابر این حتی اگر خریدار در پرداخت تاخیر کند شما باز هم کمیسیون خود را دریافت خواهید کرد.

حال با یک مثال بازاریابی وابسته را بهتر برای شما توضیح میدهم.‌
فرض کنید یکی از کاربران یا مخاطبان شما پست شما را در مورد خرید بهترین تی شرت های تابستانی میبیند و روی لینک مربوط به ان کلیک میکند و وارد صفحه خرید دیجیکالا میشود.
اما متوجه میشود که ساعت ۱ عصر است و باید دختر هشت ساله‌ی خود را از مدرسه به خانه بیاورد برای همین خانه را ترک کرده دختر خود را از مدرسه اورده و بعد از صرف ناهار به سایت دیجیکالا باز میگردد و محصولی که به دنبال آن بوده است را پیدا میکند هنگامی که در حال خرید از سایت است تصمیم میگیرد یک شلوار جین هم خریداری کند.
اینجا یک اتفاق بسیار عالی میافتد؛
چون این کوکی یکبار در دستگاه ذخیره شده است؛ شما برای هر دو کالا کمیسیون دریافت خواهید کرد، حتی اگر برای مورد دوم هنوز تبلیغ خاصی انجام نداده باشید.

از بازاریابی وابسته چقدر میتوانم پول در بیاورم؟

بهترین پاسخ این است که واقعا درامد ازین طریق هیچ محدودیت خاصی ندارد و این کاملا به دنبال کننده های شما، جامعه هدف شما، شکل تبلیغ و میزان دقت و ممارستی که درآن به کار میبرید بستگی دارد. برای مثال پت فیلین یکی از بلاگرهای امریکایی شهر نیویورک در سال ۲۰۱۷ در یک ماه توانست حدود ۱۰۰ هزار دلار کمیسیون از سایت امازون فقط دریافت کند که این عدد واقعا بی نظیر است.

ولی افراد این چنینی چندین سال است که در زمینه بازاریابی و تولید محتوا در حال مطالعه، کار و کسب تجربه می‌باشند پس در شروع، مطمعنا نباید انتظار غیر معقول از خودمان داشته باشیم وبا دید و استراتژی بلند مدت به این صنعت نگاه کنیم.

چطور بازاریابی وابسته را شروع کنیم

چطور بازاریابی وابسته یا واسطه ای را شروع کنیم؟

برای شروع و انجام این کار، ۷ قدم زیر را باید طی کنید:

۱) در مورد یک شبکه اجتماعی تصمیم گیری کنید

گرچه این‌کار تقریبا ساده به نظر می‌رسد ولی از جهاتی خیلی تخصصی است. در سنتی و متداول ترین حالت شما می‌توانید با راه اندازی یک اکانت اینستاگرام و تولید محتوای تصویری و متنی مناسب شروع به جذب مخاطب برای خود کنید.
البته راه اندازی وبلاگ شخصی نیز میتواند در این مسیر مفید باشد چرا که تقریبا هزینه خاصی ندارد و همچنین، مخاطبان با ارزشی نیز در اختیار شما قرار میدهد.
استفاده از کانال یوتوب و فیس بوک نیز بسیار مفید است البته متاسفانه نه در ایران!
قرار دادن لینک خرید در بیو پروفایل شخصیتون در اینستاگرام و تولید محتوای مناسب‌ (که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد) به همراه یک دعوت (call to action) خوب، شما را به سرعت در مسیر موفقیت قرار خواهد داد.

۲) بازار مناسب خود را انتخاب کنید

باید صادق باشیم که اگر شما بخواهید در اینستاگرام وارد حوزه طنز یا فشن شوید، شانس شما با حضور بخش قابل توجه و قدرتمندی از بلاگرها و اینفلوئنسرها کاهش می‌یابد پس باید وارد یک میدان دیگر شد.
برای مثال نقد فیلم، معرفی کتاب، موزیک و… زمینه رشد بیشتری داشته و مسیر پیشرفت شما با محتوای متفاوت و جذاب به سرعت افزایش می‌یابد.
موضوعات خود را جذاب و داغ نگه دارید و با عکس‌های خاص و متفاوت برگ برنده خود را نشان دهید.
برای مثال وقتی همه ما درگیر موضوعات متداول و رایج اینستاگرام بودیم یکی از دوستان من شروع به نقد و بررسی مسابقات والیبال به طور حرفه ای کرد و الان میتوان گفت در حوزه خود بی رقیب است.
حالا الان او شاید نتواند بازاریاب وابسته کیف چرم باشد ولی درفروش لباس ورزشی می‌تواند عالی عمل کند.
بعد از انکه در یک زمینه خاص حرفه ای شدید و مخاطبان خود را پیدا کردید حال میتوانید زمینه فعالیت خود را گسترش دهید و شانس خود را در انتخاب جامعه هدف خود افزایش دهید.

توجه: اگر میخواهید در یک زمینه خودتان تولید کننده محتوا باشید حتما چیزی را انتخاب کنید که عاشق آن هستید و توانایی مربوط به آن را در خود می‌بینید، حتی اگر رقابت در آن سنگین بود.

افراد زیادی را میشناسم که بی علاقه و صرفا بخاطر جو رقابتی کم وارد یک حوزه شدند و وقتی رشد کردند و کار کمی سخت شد نتوانستند درآن رقابت کنند، چون چیزی برای ارائه نداشتند واین بخاطر جریان نداشتن علاقه، در آن موضوع خاص بود.

۳)‌ برنامه بازاریابی وابسته خود را پیدا کنید

ما به طور کلی سه دسته برنامه بازاریابی وابسته داریم:

1) برنامه بازاریابی با کمیسیون بالا وتعداد خریدار کم

این برنامه برای بازارهای کوچک ولی پر درامد میبباشد، برای مثال یک استارتاپ به شما میگوید اگر شما فقط ماهی ۸۰ مشتری به روش خود و از طریق لینکی که در اختیار شما قرار می‌دهیم به سمت ما بفرستید، ما به شما ماهی ۲ میلیون تومان میدهیم .
این میزان درامد برای این تعداد مشتری بسیار عالی میباشد و معمولا این برنامه ها رقابت بالاتری بین بازاریابان واسطه ای دارد . البته اگر تازه کار هستید ورود به این برنامه به شما توصیه نمیشود چون رقبای شما بازاریاب‌هایی حرفه ای، با سابقه فعالیت و اعتبار بالا هستند.

2) برنامه هایی با کمیسیون کم و تعداد خریدار بالا

این برنامه ها گرچه کمیسیون کمی دارند ولی محصولاتشان جذابیت بالاتری برای جامعه دارد.
همه ما پلی استیشن ۴ بازی کرده ایم، این کنسول بازی دارای بازی های بسیار متنوعی است که فروش بالایی داشته و به طور میانگین ۳۰۰-۴۰۰ هزار تومان قیمت دارد.
کمیسیون فروش هر یک از این بازی ها شاید حدود ۱۰ هزار تومان باشد.
مزیت این برنامه این است که معمولا فروشگاه ها محصولات خود را به صورت پکیج به به شما ارائه می‌دهند مثلا یکی از تبلیغات جالب سایت آمارون برای بازاریابان واسطه ای بدین شکل می‌باشد:

در هر چیزی که از آمازون بفروشید میتوانید ۱۰٪ کمیسیون بگیرید

نکته جالب و خوب در مورد این برنامه ها این است که شما کمیسیون هرآنچه که از طریق لینک شما خریداری میشود را دریافت میکنید نه فقط همان چیزی که تبلیغ کرده اید.
برای مثال شما یک پودرلباس شویی تبلیغ میکنید و کاربر شما از طریق لینک شما به خرید اقدام میکند اما نظرش عوض میشود و تصمیم میگیرد یک ماشین لباس شویی هم خریداری کند!
شما کمیسیون هر دو را دریافت خواهید کرد. همینقدر هیجان انگیز!
ولی شما برای سود دهی خوب نیاز به ترافیک و حجم مخاطب قابل توجهی نیاز دارید.

3) برنامه هایی با کمیسیون بالا و تعداد خریداربالا

این برنامه ها غالبا مبنی بر نیازهای جامعه بوده و علاوه بر جذابیت، خریدارهای زیادی نیز دارد
برای مثال مواد غذایی یا لباس های فصل؛
نکته منفی این برنامه ها این است که آن‌ها فقط بازاریاب های واسطه ای با تجربه ی بالا را به خدمت میگیرند چون آن‌ها قطعا در این حوزه درصد موفقیت بیشتری دارند.
پس برای مبتدیان استفاده از این برنامه توصیه نمی‌شود.

چطور تصمیم بگیریم از کدام برنامه بازاریابی وابسته استفاده کنیم؟

این کاملا بستگی به بازار، مهارت و تخصص شما دارد
اگر شما مصرف کننده را هدف قرار می‌دهید احتمالا کمیسیون کمتر و حجم فروش بیشتر برای شما مناسب تر می‌باشد
اما اگر مخاطبان شما کسب و کارها هستند استفاده از مدل اول بسیار مناسب می‌باشد
مهم ترین و محبوب ترین برای برنامه نوع اول، فروش هاست، دامنه وخدمات مربوط به سایت میباشد.

برداشته شده از سایت:https://amanjacademy.com/seven-key-goals-for-success-in-affiliate-marketing-part-one/





:: برچسب‌ها: بازاریابی وابسته , دیجیتال مارکتینگ , بازاریابی دیجیتال , افیلیت مترکتینگ ,
:: بازدید از این مطلب : 188
|
امتیاز مطلب : 55
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : پنج شنبه 7 فروردين 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: